Information 2-3:an

Hej!

Idag kändes det att hösten är här, så nästa vecka kan det behövas lite varmare och regntåligare kläder så blir rasterna trevligare. Vi fortsätter att jobba med forntiden och har bara järnåldern kvar. Det är extra roligt att se eleverna omsätta sina kunskaper i leken  på rasterna. Just nu finns det en kokgrop i sandlådan, eleverna samlar och jagar, gräver med käppar m.m.

Idag skickade jag hem en lapp med tider för utvecklingssamtal som jag gärna vill ha tillbaka på måndag om det går. Eleverna kommer att förbereda sitt samtal i skolan men vi vill ändå att ni går in och tittar i Unikum innan samtalet.

Vi kommer att fortsätta med läsläxa för 2:an tisdag till tisdag och för 3:an onsdag till onsdag.

Vill bara upplysa om att det finns fall av löss på skolan så fortsätt att titta och kamma.

Påminner om att det är studiedag onsdagen 5/10. ( Fritids har öppet)

Trevlig helg!        Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *